Hecla Verhuur

De afdeling verhuur van Hecla Professional verzorgt alle benodigde audiovisuele faciliteiten voor evenementen met een tijdelijk karakter, zoals presentaties, beurzen, congressen, seminars, bedrijfsopeningen en vergaderingen.

Wij maken uw presentatie tot een succes

Bij het organiseren van presentaties komt vaak meer kijken dan u misschien zou denken. De technische invulling van beeld en geluid wordt bijvoorbeeld dikwijls onderschat, terwijl dit toch een absolute voorwaarde is voor succes. Daarom is het mooi dat u de hele verantwoordelijkheid voor dit traject uit handen kunt geven. Wij weten precies welke aanpak en techniek vereist zijn om uw presentatie de optimale impact te geven en we staan u graag met raad en daad terzijde.


De middelen en de mensen

Bij uw evenementen moet ú in het middelpunt van de belangstelling staan, niet de techniek. Het is zaak dat u in een vroeg stadium advies krijgt over de mogelijke toepassingen van audiovisuele apparatuur, zodat alles perfect kan worden verzorgd. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om samen met u te bepalen met welke middelen uw boodschap zijn doel  bereikt. De afdeling verhuur beschikt over ervaren technici die op de dag zelf  de bediening van de apparatuur kunnen verzorgen. Behalve voor de bediening hebben zij ook aandacht voor de overige details, zodat uw dag net dat kleine beetje extra krijgt. Onze technici passen zich in elke situatie moeiteloos aan en zijn tijdens het evenement zelf 'onzichtbaar' aanwezig.


One-stop-shopping

Om u een totaalpakket te kunnen bieden, heeft Hecla een belichtingspecialist in dienst en werkt hecla samen met partners die de standbouw verzorgen. Uiteraard volledig geïntegreerd met elkaar  maar onder regie van Hecla Professional. Zo kunnen wij u alle zorg uit handen nemen door van begin tot eind uw evenement op maat te verzorgen.

Voor meer informatie of gewoon eens een vrijblijvend gesprek over wat Hecla professional voor u kan betekenen, kunt u contact opnemen met onze verhuurafdeling verhuur@hecla.nl of per telefoon 074 - 24 80 800