Vereniging System Integrators
De VSI, Vereniging System Integrators, is de branchevereniging van audiovisuele installateurs. De leden voldoen aan belangrijke eisen op het gebied van deskundigheid en ervaring, onafhankelijkheid en continu´teit.
Met andere woorden: het VSI-lidmaatschap biedt u de beste garantie voor de kwaliteit die u verwacht. De VSI-leden leveren jaarlijks enkele duizenden projecten op. Daarnaast zorgen zij voor service en onderhoud.

De VSI-leden zijn toonaangevende audiovisuele ondernemingen in Nederland, die hun technische kennen en kunnen hebben bewezen in tal van grote en kleine projecten. Samen zijn zij goed voor een marktaandeel van ongeveer 70 %. Het lidmaatschap van de VSI staat open voor bedrijven die aantoonbaar werken volgens de door de vereniging gehanteerde normen van kwaliteit en integriteit.

VSI-leden zijn gespecialiseerd in het technisch en functioneel ontwerpen en inrichten van audiovisuele installaties. U kunt hierbij denken aan presentatie-ruimten, filmzalen, boardrooms, proces control rooms, videoconferencing-ruimten, collegezalen, rechts- en raadszalen, en dergelijke. De gebruikte apparatuur bestaat onder meer uit projectieschermen, video- en data-projectoren, besturingssystemen, geluidsversterking, videocamera's, beeldregistratie- en weergaveapparatuur, vertaal- en discussieapparatuur en interactieve whiteboards.

De VSI heeft een kwaliteitsdocument ontwikkeld waarin de uitgangspunten en criteria zijn vastgelegd waar VSI-leden aan voldoen. Het document vormt de toetssteen voor het VSI-lidmaatschap en waarborgt de kwaliteit die de opdrachtgever van de audiovisuele installateur mag verwachten.

www.vsi-av.nl

Gerelateerde links