Missie   

Hecla Professional biedt vanuit de kennis, diversiteit en flexibiliteit de verkoop, verhuur, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige audiovisuele oplossingen aan op de publieke en zakelijke markt.

Kader in termen van waarden, normen en gedragsregels waarbinnen onze organisatie opereert. Hecla Professional wil op basis van een maatschappelijk verantwoord beleid, een innovatieve oplossing op de verticale markten zetten. Hierbij heeft kwaliteit en betrouwbaarheid van de oplossing de prioriteit. Voor de medewerkers van Hecla Professional is een belangrijke rol in deze weggelegd. Zij zetten de kennis in en de diversiteit aan producten om in hoogwaardige oplossingen voor de klant. Naar de klant toe zal Hecla Professional zich altijd als een servicegerichte, betrouwbare en flexibele partner opstellen.

Visie

Dankzij technologische ontwikkelingen zal de multimediamarkt de komende jaren explosief groeien. Hecla Professional zal een toonaangevende rol in deze groeimarkt vervullen door met haar hoge kennis niveau toegevoegde waarde te leveren in het creëren, beheren, transporteren en visualiseren van beeld en geluid.