Perfect Performance

Hecla Professional beschikt over productspecialisten op het gebied van audio, video, projectie, verhuur en ICT-technieken. Zij adviseren u bij de inrichting van uw audiovisuele project. Alle specialismen vindt u bij Hecla Professional dus onder één dak.

Merkonafhankelijk

Merkonafhankelijkheid is een zeer belangrijk aspect, in tegenstelling tot een merkgebonden leverancier of importeur is Hecla Professional niet gebonden aan één of twee merken die voor een bepaalde toepassing gebruikt moeten worden. Hierdoor wordt het mogelijk een systeemsamenstelling zonder beperkingen in te vullen. Zo wordt een betere budgetafstemming en prijs-kwaliteitsverhouding bereikt.

Projectteams

Voor de invulling en uitvoering van uw project wordt een projectteam opgericht. Om installatie en planning tijdens de uitvoeringen van uw project soepel te laten verlopen beschikt Hecla Professional over een ervaren installatieafdeling. Onze technische dienst, ondersteund met specialistisch getraind personeel, installeert uw project en regelt de geplaatste apparatuur nauwkeurig af. De serviceafdeling beschikt daarnaast over technici die kunnen zorgen voor het onderhouden en ondersteunen van uw apparatuur tijdens het gebruik. Zo bent u verzekerd van een duurzaam werkend systeem tijdens en na de garantieperiode.

Verhuurafdeling

Het zeer uitgebreide verhuurpakket van de verhuurafdeling biedt de mogelijkheid om zo nodig vervangende apparatuur in te zetten of bij evenementen zoals de opening van de nieuwbouw of een jaarlijkse presentatie.

 

Voor vragen betreffende uw project kunt u uiteraard terecht bij uw relatiebeheerder of ons projectbureau. Er bestaat tevens de mogelijkheid om bij een aantal door ons reeds gerealiseerde projecten een kijkje te nemen zodat men kan aanschouwen hoe systemen in de praktijk werken. Vanzelfsprekend kunnen wij ook demonstraties verzorgen, zowel op locatie als ook in onze showroom te Hengelo.

 

Voor meer informatie of gewoon eens een vrijblijvend gesprek over wat Hecla professional voor u kan betekenen, kunt u contact opnemen met ons kantoor info@hecla.nl of per telefoon 074 - 24 80 800